HitProfs Zoekmachine Positionering

zoekmachine marketing - pay per click (PPC) adverteren - positionering - website promotie - zoekmachine optimalisatie - consultancy - aanmelden bij webgidsen


Menu HitProfs Zoekmachine Positionering Aanmelden

Home

Positionering

AdWords

Optimalisatie

Aanmelden

Workshops

Consultancy

Workshops

Zoekmachines

Sitemap

Bij HitProfs kunt u terecht voor alle soorten dienstverlening op het gebied van zoekmachines.

Adverteren - Google AdWords (Gesponsorde koppelingen)

Adverteren in zoekmachines is vaak de eenvoudigste manier om de vindbaarheid van uw website te vergroten. HitProfs' oprichter en directeur is - als een van de eersten internationaal - gekwalicifeerd als "Qualified Google Advertising Professional". Dit verzekert u van een professionele aanpak van uw Google advertentiecampagne. Lees verder over AdWords.

Zoekmachine optimalisatie

In tegenstelling tot de advertenties moet u uw plaats in de gewone zoekresultaten "verdienen". HitProfs helpt u daarbij en bereikt vaak verbluffende resultaten met weinig middelen. HitMan, nu onderdeel van HitProfs, was in 1998 het eerste programma voor zoekmachine optimalisatie in Nederland. Sindsdien zijn de gebruikte methoden drastisch gewijzigd. HitProfs blijft voorop lopen in deze dienstverlening en is geheel overgestapt op een integrale aanpak. Hierbij worden alle aspecten van uw website bekeken op vindbaarheid: ontwerp, site-structuur, technische aspecten en de teksten. In een modern optimalisatieproject werken u, de klant, de webbouwer en HitProfs samen aan een betere vindbaarheid van uw website. Lees verder over zoekmachine optimalisatie.

Consultancy

Analyse van de vindbaarheid van uw site en concrete adviezen voor verbetering. HitProfs wordt ook regelmatig gevraagd voor een second opinion en treedt op als adviseur van webdesigners en zelfs van collega's. Lees meer over consultancy.

Workshops

HitProfs verzorgt regelmatig algemeen toegankelijke workshops voor bijvoorbeeld Syntens. U kunt ook terecht voor een in house workshop die geheel is toegespitst op w bedrijf en w website. Het programma wordt in overleg vastgesteld en aangepast aan de deelnemers: uw eigen web-redacteuren, webbouwers en marketing medewerker(s). Deze workshops op locatie zijn zeer geschikt voor grotere bedrijven die graag alles in eigen hand houden. Binnenkort gaat HitProfs ook commercile workshops organiseren waarop u rechtstreeks kunt intekenen.

Aanmelden bij zoekmachines wordt door veel mensen gelijk gesteld met zoekmachine optimalisatie. Niets is minder waar! Het aanmelden bij zoekmachines is slechts één stap in het proces van zoekmachine positionering en wel één van de laatste stappen. Er zijn heel wat softwarepakketten en services op de markt die het aanmelden bij zoekmachines tegen betaling voor u willen verzorgen. In veel gevallen is dat weggegooid geld. Het kan zelfs schadelijk zijn voor uw website! Aanmelden bij webgidsen is daarentegen een zeer nuttige bezigheid. Maar vaak heeft u maar n kans. Een afwijzing is een afwijzing en uw pagina blijft onvermeld. Pas daarom goed op met in het wilde weg overal aanmelden van uw site voordat deze daar helemaal klaar voor is.