HitProfs Zoekmachine Optimalisatie

zoekmachine optimalisatie (SEO)  - website promotie - zoekmachine consultancy - aanmelden bij zoekmachines


Menu Zoekmachine optimalisatie (SEO) SEO verkeerd?

Home

Positionering

Optimalisatie

Consultancy

Workshops

Sitemap

HitProfs heeft een duidelijke visie op zoekmachine optimalisatie. In plaats het ene trucje door het volgende te vervangen, optimaliseert HitProfs uw website op duurzame wijze. Hierbij wordt altijd uw eigen website als uitgangspunt genomen.

Zoekmachine positionering is meer dan alleen de optimalisatie van een aantal webpagina's: wie wilt u bereiken en welke boodschap wilt u overbrengen? Als dat duidelijk is, kiezen we samen met u de belangrijkste trefwoorden voor uw website. Niet zelden blijkt het dan verstandig de hele website aan te passen.

Het kiezen van de juiste trefwoorden is het grootste 'geheim' van goed optimaliseren. Daarbij letten we vooral op de bruikbaarheid van de trefwoorden voor uw doelgroep. Liggen de belangrijkste trefwoorden eenmaal vast, dan begint het werk aan de website. Deze wordt op vele punten aangepast. Dit werk kan door HitProfs worden uitgevoerd of door uw eigen webteam onder begeleiding van HitProfs. Vaak is het ook aan te bevelen om de tekst van de website te vernieuwen. Daarom is het verstandig de optimalisatie samen te laten vallen met een algehele herziening van de website.

Is de website eenmaal helemaal geoptimaliseerd of zelfs geheel verbouwd, dan gaan we deze aanmelden bij de belangrijkste zoekmachines en directories. Dit gebeurt grotendeels handmatig: goed aanmelden is precisiewerk. Vooral bij de top-directories waar u maar één kans krijgt, luistert het aanmelden heel nauw.

Hierna begint het echte werk: het bijsturen van de zoekmachine optimalisatie aan de hand van uw website-statistieken. Bij grote, dynamische websites kunt u hierop gemakkelijk inspelen door het aanpassen en toevoegen van content. Ook bij meer statische websites loont het de moeite om geregeld de tekst te actualiseren en aan te passen aan de wensen van de bezoekers. Al doende verbetert u ook uw zoekmachine rankings voor de meest gezochte trefwoorden die voor úw site van toepassing zijn. Zo houdt u langer plezier van uw investering.


Met HitProfs Zoekmachine Optimalisatie staat u er niet alléén voor! 

Onlangs was het weer in het nieuws: op Planet Multimedia stond een artikel over een autohandelaar die de zoekresultaten in Google wist te manipuleren. De vreugde was van korte duur: binnen een week had Google alle sporen van de betreffende website uitgewist. Overigens is niet bekend of deze website gebruik maakte van een SEO-bedrijf of zelf aan de slag was gegaan.
Inmiddels is er een nieuwe rel uitgebroken.
Helaas heeft zoekmachine optimalisatie (SEO) door dit soort praktijken een slechte naam gekregen. Vaak resulteert 'SEO' in pagina's vol trefwoorden en onzichtbare links die voor de bezoeker van de website verborgen moeten blijven. De zoekmachines noemen dit spam. Recent zijn er weer enkele (Nederlandse) SEO-bedijven met klanten en al uit de index van Google verwijderd. En dat was niet de eerste keer! Ook Ilse heeft in het verleden maatregelen genomen tegen gemanipuleer van de resultaten. Wees daarom bijzonder alert met de keuze van uw SEO-consultant. Zoekmachine-optimalisatie is op zichzelf niet slecht. Mits goed toegepast, worden zowel de eigenaar als de bezoeker van de website er beter van. Lees zelf wat Google erover zegt: Google over SEO