HitProfs Zoekmachine Positionering

zoekmachine positionering - website promotie -  zoekmachine optimalisatie - consultancy - aanmelden bij zoekmachines


Menu Zoekmachine Positionering Aanmelden

Home

Positionering

Optimalisatie

Consultancy

Workshops

Zoekmachines

Sitemap

Zoekmachine positionering is meer dan alleen het toevoegen van metatags aan uw webpagina's. Zoekmachine positionering is ook meer dan het optimaliseren van uw website voor de gekozen trefwoorden. Zoekmachine positionering omvat het totale traject van het 'positioneren' van uw website, bedrijf of merk in de marketing-betekenis van het woord. Dat begint met het kiezen van de juiste, op uw doelgroep afgestemde trefwoorden en het bepalen van de juiste promotie-plekken. Welke zoekmachines en webgidsen? Wilt u alleen in de zoekresultaten gevonden worden, of ook bij de advertenties (vaak 'sponsored listings' genoemd)? Dit geheel bepaalt de positionering van uw website in de ogen van uw potentiŽle bezoekers. Een toppositie in de zoekmachine wordt gezien als een topmerk.

Positionering van uw website in de betaalde plaatsingen gaat heel anders in zijn werk dan in de 'vrije' zoekresultaten. Bij HitProfs kunt u voor beide terecht. U krijgt advies op maat over het complete traject van website-promotie in zoekmachines. HitProfs hanteert een duurzame werkwijze. Eerst bepalen wij samen met u de belangrijkste trefwoorden. Veelal zijn dit niet alleen uw bedrijfs- en merknamen, maar ook produkten en diensten. We letten daarbij goed op of er ook daadwerkelijk op de gewenste trefwoorden wordt gezocht. Daarna wordt uw website waar nodig aangepast om deze zoekmachine vriendelijk te maken en de uitgekozen trefwoorden daarin te verwerken. Daarvoor werken wij graag samen met uw eigen webdesignbureau of interne internet-afdeling. Zo nodig kan HitProfs zelf een bureau inschakelen of de werkzaamheden intern uitvoeren. Meer hierover leest u onder de verschillende menuopties.

Het beste moment om HitProfs in te schakelen voor de positionering van uw website is als u van plan bent uw website te gaan bouwen of verbouwen. Hoe eerder in het ontwerp van uw website rekening wordt gehouden met de (on)mogelijkheden en voorkeuren van de zoekmachines, hoe beter u daarop kunt inspelen. U hoeft dan achteraf geen dure aanpassingen meer uit te voeren of lapmiddelen toe te passen. Dat merkt u niet alleen in de resultaten, maar ook in de kosten en in uw online omzet.

U kunt HitProfs inschakelen voor de complete optimalisatie en positionering van uw website inclusief onderhoudsabonnement. Daarnaast kan HitProfs uw website doorlichten of uw eigen webteam instrueren en begeleiden.

Met HitProfs Zoekmachine Positionering staat u er niet alléén voor! 

Aanmelden bij zoekmachines wordt door veel mensen gelijk gesteld met zoekmachine optimalisatie. Niets is minder waar! Het aanmelden bij zoekmachines is slechts één stap in het proces van zoekmachine positionering en wel één van de laatste stappen. Er zijn heel wat softwarepakketten en services op de markt die het aanmelden bij zoekmachines tegen betaling voor u willen verzorgen. In veel gevallen is dat weggegooid geld. Het kan zelfs schadelijk zijn voor de positionering van uw website!