HitProfs Zoekmachineconsultancy

zoekmachine consultancy - website optimalisatie - zoekmachine positionering - aanmelden bij zoekmachines


Menu Zoekmachinepositionering: bronnen Zelf doen?

Home

Websites

Boeken

Bronnen

Workshop

Over HitProfs

Sitemap

HitProfs Zoekmachineconsultancy maakt gebruik van een groot aantal bronnen. Dat is de enige manier om de ontwikkelingen rond zoekmachinepositionering bij te houden en zelfs voor te blijven. Daarnaast neemt HitProfs deel aan forums waarin experts elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Sommige van deze bronnen kunnen ook voor u interessant zijn. Daarom hebben we een aantal websites over zoekmachines en zoekmachinepositionering voor u op een rijtje gezet. Momenteel zijn we druk in de weer met recensies van boeken over zoekmachineoptimalisatie.

Websites over Zoekmachinepositionering

Boeken over Zoekmachineoptimalisatie

Natuurlijk verwijzen wij u ook graag naar onze workshops. De eerste daarvan is een basiscursus en wordt gegeven in samenwerking met Syntens:
'Zoeken en gevonden worden'.

Met HitProfs Zoekmachineconsultancy staat u er niet alléén voor!

Heeft u een kleine website en weinig budget, of wilt u eerst eens experimenteren? Kijk dan eens bij de websites en boeken die op deze pagina's genoemd worden. Het zal u al snel duidelijk worden dat voor een goede positie in de zoekmachines meer nodig is dan het toevoegen van een paar meta tags. Natuurlijk kunt u ook na het bestuderen van de genoemde bronnen altijd een beroep op HitProfs Zoekmachineconsultancy doen.