HitProfs Zoekmachine Positionering

zoekmachine positionering - website optimalisatie - zoekmachine consultancy - aanmelden bij zoekmachines


Menu Zoeken en gevonden worden Nieuw

Consultancy

Workshops

Positionering

Optimalisatie

Sitemap

Home

Hoe kan mijn website gevonden worden en waarom is dat belangrijk?

Belangrijk: de cursus "Zoeken en gevonden worden op Internet" staat momenteel niet gepland.
De laatste was op 11 mei 2004 bij Syntens Den Haag. "Zoeken en gevonden worden" is gericht op ondernemers en marketeers in het MKB en is wordt voortdurend aangepast aan de laatste inzichten. De workshop was onderdeel van het project 'Nederland gaat Digitaal' van Syntens. HtProfs heeft drie keer meewerkt aan deze workshop. De eerste was meteen een groot succes, de tweede en derde waren dan ook volgeboekt.

In de nieuwe opzet wordt vooral uitgegaan van wat een ondernemer moet weten van websites en zoekmachines. Vooral het aspect 'gevonden worden' komt ruim aan bod. Er wordt niet te diep ingegaan op de technische aspecten. We bespreken hoe u zoekmachines kunt inzetten als marketinginstrument, en wat u vooral niet moet doen. Er is ook ruimte voor discussie en zelf doen, wat altijd een schat aan nieuwe inzichten oplevert. U leert wel waarop u moet letten en waar uw webdesigner rekening mee moet houden bij het bouwen van uw website. Helaas is het nog zo dat ook webontwerpers te weinig weten van zoekmachines en daar te weinig rekening mee houden bij de bouw van een website.

De workshop 'Zoeken en gevonden worden op het internet' is interessant voor elke ondernemer met een eigen website en voor ondernemers die commercieel actief zijn op internet. Zowel de marketing-aspecten als enkele technische kanten van een goed vindbare website komen aan bod. Voor de cursus is geen specifieke kennis vereist, maar wat algemene kennis van internet komt zeker van pas. Kennis van HTML is handig, maar niet noodzakelijk.

Met HitProfs Zoekmachine Consultancy staat u er niet alléén voor! 

De workshop 'Zoeken en gevonden worden op Internet' is de eerste in een reeks van cursussen voor verschillende doelgroepen. Binnenkort volgen cursussen zoekmachine-optimalisatie voor ICT-bedrijven en workshops voor ondernemers die zelf aan de slag willen gaan om hun website beter gevonden te laten worden.