HitProfs Zoekmachine Consultancy

zoekmachine consultancy - website optimalisatie - zoekmachine positionering - aanmelden bij zoekmachines


Menu Zoekmachine Consultancy Second opinion

Consultancy

Workshops

Positionering

Optimalisatie

Sitemap

Home

HitProfs Zoekmachine Consultancy helpt u bij het optimaliseren van uw website en bij specifieke problemen met de positionering van uw website in de zoekmachines. Heeft u problemen met de vindbaarheid van uw website? Scoort uw website niet hoog genoeg? Loopt uw AdWords campagne niet naar wens? Problemen met Google? Wordt uw website niet gevonden in MSN? Verkeerde SEO-strategie gebruikt? Weet u niet of uw zoekmachine-campagne wel iets oplevert? Of heeft u per ongeluk gevoelige klanten-gegevens in een zoekmachine terecht laten komen?

Als één van deze vragen op u van toepassing is, bent u bij HitProfs Zoekmachine Consultancy aan het juiste adres. Neem eens vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek, een scan van uw website of een structurele oplossing. Vooral bij organisaties met grote, dynamische websites en e-commerce sites kan een consultancy-contract een uitstekende, kostenbesparende oplossing zijn voor uw zoekmachine problematiek.

HitProfs leert uw team van webmasters, tekstschrijvers en webdevelopers om de mogelijkheden van uw website in de zoekmachines optimaal te benutten. Ook voor MKB-ondernemers die zelf een deel van de optimalisatie-werkzaamheden willen doen is een consultancy-abonnement de aangewezen oplossing. Met een consultancy-abonnement doet u na een grondige instructie een deel van het werk zelf. Dit bespaart u uiteraard veel kosten. Tijdens de looptijd van het abonnement kunt u een beroep doen op de expertise van HitProfs Zoekmachine Consultancy.

Met HitProfs Zoekmachine Consultancy staat u er niet alléén voor! 

Bij HitProfs Zoekmachine Consultancy kunt u ook terecht voor een second opinion. U betaalt veel geld voor de promotie van uw website in de zoekmachines. Soms twijfelt u aan de resultaten, of aan de gebruikte methode. Sommige SEO consultants vertellen u precies wat zij doen om uw website op een hogere positie te krijgen, maar anderen zijn daar niet zo duidelijk in. Natuurlijk kunt u niet verwachten dat een SEO-bedrijf al haar kennis zomaar op straat gooit, maar in grote lijnen moet men u toch wel kunnen inlichten over de gevolgde werkwijze. Komt u er met uw SEO-bedrijf niet uit, vraag dan eens om een second opinion. Uiteraard kunt u hiervoor bij HitProfs terecht.